free counter Αμερικανίδα TikToker ντεμπουτάρει σε McDonald’s Ευρώπης: «Γιατί εδώ χρεώνουν τη ζάχαρη;» (vid) | Briefly.gr

Αμερικανίδα TikToker ντεμπουτάρει σε McDonald’s Ευρώπης: «Γιατί εδώ χρεώνουν τη ζάχαρη;» (vid)

MEDIA22 Σεπτεμβρίου, 2025

Αμερικανίδα TikToker γίνεται viral με την εμπειρία της από τα McDonald’s στη Βρετανία

Η Άμπερ Καχίριαν, μια TikToker από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο με το βίντεό της, όπου δοκιμάζει για πρώτη φορά τα McDonald’s στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην ανάρτησή της, επισημαίνει σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα McDonald’s της Βρετανίας και αυτά της Αμερικής, όπως ο επιπλέον φόρος για τη ζάχαρη που αυξάνει την τιμή των αναψυκτικών, αλλά και τη μειωμένη χρήση αλατιού και λιπών στα φαγητά.

### Μια απορία που σοκάρει

«Γιατί να πάει κάποιος στα McDonald’s στη Βρετανία;» είναι η ερώτηση που θέτει η Άμπερ. Η ίδια σχολιάζει ότι το βρετανικό μενού δεν ανταγωνίζεται το ακριβώς αγαπημένο της πρόχειρο φαγητό από τις ΗΠΑ. «Ο λόγος που θα επισκέπτομαι McDonald’s στην Αμερική είναι η ανάγκη μου για πρόχειρο φαγητό, αλλά εδώ το φαγητό είναι σχεδόν χωρίς αλάτι και περιέχει λιγότερα λιπαρά, βούτυρο και ζάχαρη. Για ποιο λόγο να πάω λοιπόν;», ρωτά.

### Οι γευστικές δοκιμές που την απογοήτευσαν

Όταν ήρθε η στιγμή να δοκιμάσει το τσίζμπεργκερ, η Άμπερ παρατήρησε αμέσως τη διαφορετική γεύση: «Είναι λιγότερο αλμυρό, αλλά… δεν είναι κακό». Ωστόσο, εξέφρασε την απογοήτευσή της για τα χάρτινα καλαμάκια: «Τα καλαμάκια είναι χάρτινα, σαν να περιμένουν να πίνω το αναψυκτικό μου από αυτό το μικροσκοπικό ρολό χαρτιού».

### Πατάτες και σάλτσες που δεν εντυπωσιάζουν

Όσον αφορά τις πατάτες, η Άμπερ σχολίασε: «Δεν έχουν σχεδόν καθόλου αλάτι. Είναι απλά λυπηρές!». Οι σάλτσες που δοκίμασε δεν τη ικανοποίησαν επίσης: «Η μαγιονέζα δεν είναι μαγιονέζα. Τι είναι αυτό;».

### Μια υγιεινή αλλά… αδιάφορη επιλογή

Συνοψίζοντας, η Άμπερ σημειώνει ότι τα McDonald’s στη Βρετανία έχουν υιοθετήσει μια πιο υγιεινή προσέγγιση, ακολουθώντας τις νέες νόρμες και τάσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι έχουν χάσει τη γεύση και τον «πειρασμό» που κάνει το αμερικανικό φαγητό τόσο δημοφιλές.

Sidebar
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...