free counter Αυτή την Κυριακή, ανακαλύψτε το τεύχος του Cantina Magazine σε συνεργασία με τον σεφ Μανώλη Παπουτσάκη! | Briefly.gr

Αυτή την Κυριακή, ανακαλύψτε το τεύχος του Cantina Magazine σε συνεργασία με τον σεφ Μανώλη Παπουτσάκη!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ22 Οκτωβρίου, 2025

Ανακαλύψτε την τελευταία έκδοση του «Cantina Magazine», που θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή παρέα με το «ΘΕΜΑ», σε συνεργασία με τον σεφ Μανώλη Παπουτσάκη!

Βιβλίο: «Η τέχνη της αυτοφροντίδας» από τη Madame Ginger. Έχουμε το προνόμιο να σας παρουσιάσουμε αποσπάσματα του νέου βιβλίου της Μαριλού Παντάκη, το οποίο εστιάζει στην ευημερία των γυναικών.

Έρευνα: Αναλύουμε τη σπουδαιότητα των ελληνικών βρώσιμων ελιών, έναν σημαντικό θρεπτικό καρπό με μακρά ιστορία.

Φαινόμενο: Chef patron, και επιχειρηματίας:
Εξερευνούμε γιατί πολλοί μάγειρες επιλέγουν να φέρουν το βάρος της επιχείρησης στους ώμους τους.

Έρευνα: «Άρτος» – μια εξερεύνηση της εξέλιξης της τέχνης του ψωμιού, με στοιχεία και ιστορίες που το συνοδεύουν.

Πρόσωπα: Ρίχνουμε φως στον ρόλο του Έκτορα Μποτρίνι στη γαστρονομική σκηνή.

Ομάδα: Γνωρίστε τους ανθρώπους πίσω από τον Αορίτη στα Ιλίσια.

Συνέντευξη: Μοιραζόμαστε την εμπειρία μας με τον Δημήτρη Χατζηβασιλείου, chef patron του Άθος στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Ρεπορτάζ: Επιχειρούμε μια γευστική περιήγηση σε κλασικά αθηναϊκά καφενεία, εξερευνώντας τους μεζέδες τους.

Πού θα φάτε στο Ηράκλειο Κρήτης: Παρουσιάζουμε πέντε γοητευτικές γευστικές διευθύνσεις που θα σας κερδίσουν.

Ρεπορτάζ: «Farma to table» εμπειρία:
Μαζί με τον Μανώλη Παπουτσάκη, ταξιδεύουμε στην ορεινή Δρακώνα Κεραμειών Χανίων, βιώνοντας τη μέρα στον Ντουνιά, το μοναδικό farm to table εστιατόριο στην Ελλάδα.

Πρώτη ύλη: Εξερευνούμε τον τραχανά, το διαχρονικό και θρεπτικό αυτό υλικό που ενσαρκώνει τη θαλπωρή.

Το χρονικό του τρύγου στην Αττική:
Με ιστορική πορεία άνω των 3.000 χρόνων, ο αττικός αμπελώνας προσαρμόζεται και εξελίσσεται στις νέες κλιματικές συνθήκες και τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Κρασί: Δοκιμάζουμε 20 εκλεκτούς οίνους πέρα από το Σαββατιανό.

Οι συνταγές:

Συνταγές του Μανώλη Παπουτσάκη,
λαχταριστές κρητικές γεύσεις που τιμούν τους ντόπιους παραγωγούς. Περιλαμβάνουν πιάτα από όσπρια, ζυμαρικά, πίτες έως κρέας και θαλασσινά, καθώς και χόρτα και λαχανικά.

Σφουγγάτο με στάκα, Φασουλόρυζο με ρέγγα & μυρωδικά, Χυλοπίτες χειροποίητες με καμένο βούτυρο, Πατσαβουρόπιτα με κατσικίσιο τυρί & λωτούς,…..

Δέκα σεφ μάς μοιράζονται συνταγές σπιτικών πιάτων, σχεδιασμένων με μεράκι για τους αναγνώστες μας.

Χαρείτε μια γευστική ποικιλία από προτάσεις που συνδυάζουν παραδοσιακά στοιχεία με σύγχρονες τεχνικές.

Cantina
Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ!

Sidebar
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...